porcukor kezmuves cukraszmuhely szeged egyedi eskuvoi torta referencia 2023 16

torták

Egy szelet boldogság

Úgy gondolom, egy torta nem pusztán desszert, hanem azt az alkalmat, pillanatot hivatott különlegessé tenni, ami Nektek is fontos.

Ezért minden tortám egyedi, emellett nagy odafigyeléssel, gondossággal készül, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy akár egy esküvőről.

természetes minőség

Csak kiváló minőségű, prémium kategóriás alapanyagokkal dolgozom, nem használok mesterséges adalékanyagokat, ízfokozókat.

maximális kényelem

Nincs időd sütögetni, mégis szeretnél egy különleges és finom tortát? Légy Te a nap hőse, és ajándékozz felejthetetlen élményt.

ehető díszítőelemek

Arra törekszem, hogy a dekoráció minden eleme ehető legyen. A kézzel készített fondant díszek, cukorvirágok a tematikához illeszkednek.

Választható ízek

A piskóta omlós és puha, a krémek habosak, lágyak, vajjal, tejszínnel, valódi gyümölccsel, valódi vaníliával, belga csokoládéval készülnek. Soroljam még?
Nagyon finom, ízletes , nagyon gondosan elkészített torta volt! Nagy szeretettel gratulálok és nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!
Ildikó
pexels ivan samkov 8101685

légy a nap hőse

Torta kellene, valami igazán klassz, de neked se időd, se kedved nincs sütni? Még arra sincs időd, hogy cukrászdát keress? 

Ízelítő a stílusomból

egy rövid válogatás a korábbi munkáimból

mennyibe kerülnek?

1.800 – 2.500,-Ft/szelet

Az ár minden esetben a dekorációs elemek mennyiségétől, illetve az elkészítés bonyolultságától függ.

mit kell tenned?

Ha tortát szeretnél

Első lépésként töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, ahol meg tudod adni a rendelésed főbb paramétereit. Ígérem, néhány munkanapon belül igyekszem felvenni Veled a kapcsolatot, és minden részletet pontosítunk (íz, dekoráció, ár, stb.) 

Nagyobb volumenű rendelés esetén, vagy ha Te jobban preferálod, személyes találkozó keretében is meg tudjuk beszélni a részleteket. 

Vázlatrajzot készíteni nem szoktam, nagyobb esküvői torták, illetve desszertasztalok esetében van erre lehetőség.

Ezt követően már csak várnod kell a napot, amikor átveheted az édes megrendelésed. 🙂

Szeretnél te is egy hasonló csodát?

Kedves Detti! Nemcsak gyönyörű, de isteni finom is a torta! Hálásan köszönjük! A fiúk is el voltak ájulva tőle!
Andi