üdvözöllek az oldalon!

Tóth Bernadett vagyok.

Egyedi elképzelések alapján készítek tortákat és cupcake-eket megrendelésre.

Célom, hogy minden vevő úgy érezze, nem kell kompromisszumot kötnie, és különleges, finom, design-os terméket kap arra a határidőre, amikorra szüksége van rá.

porcukor kezmuves cukraszmuhely szeged egyedi eskuvoi torta 49
Különlegesre vágysz, de túl elfoglalt vagy a sütéshez?
Nálam megrendelheted álmaid desszertjét, mindenféle kompromisszum nélkül. Szerezz örömet a szeretteidnek, legyen az születésnap, évforduló, esküvő vagy egy baráti összejövetel.

10 évvel ezelőtt kezdődött...

Az első tortámat a nagyobbik lányom 1. születésnapjára készítettem. Olyat szerettem volna, ami egyszerre egyedi, különleges, finom és jó minőségű alapanyagokból készül.

Rájöttem, mennyire élveztem elkészíteni, és sorban jöttek a következő családi események, és én egyre több tortát és cupcake-et készítettem.

Aztán jöttek a különböző tanfolyamok, folyamatosan fejlesztettem magam, hogy most ott tartsak, ahol szeretnék.

díjnyertes tortám

A munkáim magukért beszélnek, de szerettem volna a szakmában megmérettetni magam.

2019. novemberében részt vettem életem első tortaversenyén, az I. Royal Cake Országos, nemzetközi torta- és cukrászati artisztika versenyen Gödöllőn.

Nagy büszkeségem: bronzérmet szereztem.

Hatalmas élmény volt azokkal a nemzetközileg elismert cukrászokkal találkozni, akiknek a könyveiből, előadásaiból
a mai napig tanulok.

Köszönöm a lehetőséget, alig várom a következő versenyt!

Kedves Detti! Nemcsak gyönyörű, de isteni finom is a torta! Hálásan köszönjük! A fiúk is el voltak ájulva tőle!
Andi
img 8886

amiket fontosnak tartok

erre számíthatsz tőlem

pozitivitás

Próbálok minden helyzetben optimista és előretekintő lenni. Kitartónak, határozottnak és őszinte embernek tartom magam, éppen ezért nagyon jól esik, ha valaki velem is őszinte, nyitott és kedves.

pontosság

Az ajánlatkérésekre és üzenetekre néhány munkanapon belül válaszolok, minden lepontosítunk (dekoráció, íz, ár, stb.). A megbeszélt határidőre elkészítem az elképzeléseidnek megfelelő desszertet.

segítőkészség

Ha nincs elképzelésed, netán tanácstalan vagy a designt vagy az ízeket illetően, segítek neked a választásban. Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal, nekem a Te elégedettséged a legfontosabb.

szabadidőmben...

Két kislány boldog édesanyja vagyok. A család mellett fontos számomra az egészséges életmód, a sport és a közös kikapcsolódás.

A nagyobbik lányommal 5 éves kora óta rendszeresen részt veszünk futóversenyeken.

Voltunk számos jótékonysági futáson, de futottunk már éjszaka is, másztunk felfújható akadályokon át, de a legjobb az egészben a közös élmény: hogy együtt vagyunk és jól érezzük magunkat. 🙂

mit kell tenned?

Ha rendelni szeretnél

Első lépésként töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, ahol meg tudod adni a rendelésed főbb paramétereit. Ígérem, 1 munkanapon belül igyekszem felvenni Veled a kapcsolatot, és minden részletet pontosítunk (íz, dekoráció, ár, stb.) 

Nagyobb volumenű rendelés esetén, vagy ha Te jobban preferálod, személyes találkozó keretében is meg tudjuk beszélni a részleteket. 

Vázlatrajzot készíteni nem szoktam, nagyobb esküvői torták, illetve desszertasztalok esetében van erre lehetőség.

Ezt követően már csak várnod kell a napot, amikor átveheted az édes megrendelésed. 🙂