Tedd szebbé a családi eseményeket saját készítésű finomságokkal

Fizetés után azonnal hozzáférhető online kurzusok

Biztonságos vásárlás (Bankkártyás fizetés a Paylike rendszerében, banki utalás)

Nagyszirmú rózsa cupcake díszítő kurzus

Romantikus nagy sziromlevelű rózsa készítése vajkrémből. Önmagában is roppant mutatós, de “csokorba kötve” igazán különleges ajándékkal lephetünk meg bárkit!

4.900 Ft

Tudsz valakit, akinek szintén tetszene? Oszd meg vele is.

Megosztás itt: facebook

Álmaid desszertje a te kezed által

Gyakran ismételt kérdések

Abszolút! A kurzusokat úgy alkottam meg, hogy könnyen érthetőek legyenek, és a videók során pedig lépésről-lépésre megmutatom, hogyan készül a tökéletes cupcake.

Igen! Az online kurzusok nagy előnye, hogy teljes mértékben hozzád igazodik. Akkor veheted elő a leckéket, amikor neked kényelmes, és a saját tempódban haladhatsz.

Választhatod a banki átutalást vagy a bankkártyás fizetést. Átutalás esetén az összeg beérkezése után tudsz csak hozzáférni a tartalmakhoz.

Fontos, hogy 2021.01.01-től az összes bankkártyás fizetés folyamata módosult, az internetes bankkártyás vásárlások kétlépcsős azonosítást követően mennek végbe. Ettől az időponttól az online fizetésre adott megbízások már csak abban az esetben kerülnek végrehajtásra, amennyiben a kártyabirtokos a bankkártya adatok megadását követően egyedi azonosítással is megerősíti fizetési szándékát.

Ez azt jelenti, hogy az SMS-ben kapott 6 számjegyű kód mellé egy általad korábban rögzített internetes vásárlási jelszót is be kell írnod.

Amennyiben ennek ellenére is problémába ütközöl, keres fel a bankodat, aki segít a probléma elhárításában.

A megrendelés után kapnod kellett egy emailt “A Cukrászműhely fiókod elkészült” tárggyal. Ebben találod a felhasználónevedet és jelszavadat, amiket a Bejelentkezés oldalon kell megadnod, így tudod elérni a kurzusokat.
Ha bármilyen problémád van a bejelentkezéssel, írj nekem az info@cukraszmuhely.hu email címre.

kérdésed maradt?